Over ons

Maak kennis met de mensen van NN Bouw.

Over NN Bouw

Vanaf 2014 zijn twee gedreven ondernemende jonge mannen bezig met diverse projecten in de bouwsector. Sinds dien hebben ze zich (als echte ondernemers) door ontwikkeld met passie voor (nieuw) bouw- en renovatieprojecten. Door hun gedrevenheid is NN Bouw in de afgelopen jaren gegroeid waardoor er nu een enthousiast en gedreven team staat met diverse expertises. Zodoende kunnen er nu (nieuw) bouw- en renovatieprojecten aangenomen en van A tot Z uitgevoerd worden.

Bij NN Bouw bespreken wij samen met u de plannen voor uw ideale (nieuw) bouw- en renovatieprojecten onder het genot van een kopje koffie. Voor zowel particulieren als bedrijven realiseren wij grote en kleine bouwprojecten. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit.  Wij hechten daarom veel waarde aan contact momenten voor en tijdens het project. Want voor ons is een tevreden opdrachtgever een tevreden aannemer!

Pim Nieboer

Oprichter NNbouw / projectleider

Enthousiaste bouwkundige die zijn werk met passie en plezier uitvoert. Een gedreven projectmanager en vergunningadviseur met uitstekende kennis van het bouwbesluit, de Wabo, de omgevingswet en het reilen en zeilen bij de gemeentelijke instanties en op de bouw. Een liefde voor het werken in de steigers en op de ladder maar zorgt er net zo lief voor dat alle vergunningen, werkvoorbereidingen en planningen achter de schermen geregeld worden zodat de bouwprojecten gestroomlijnd voorwaarts kunnen bewegen.

Joris Nannenberg

Oprichter NNbouw / projectleider

Tijdens de theorie van de HTS begonnen de vingers te jeuken voor praktijkervaring in de bouw. Daarom is hij samen met Pim sinds 2017 ondernemer in de bouwwereld en met deze onderneming ook afgestudeerd. Joris wordt tevens ingehuurd als bouwkundig inspecteur, schade-expert en coördinator door grote bedrijven zoals het CED. Door de jaren heen heeft hij veel kennis opgedaan over bouwkundige schades, aardbevingsschades, zetting/zakking schades en de bijbehorende herstelprocedures. Door meerdere projecten van NNbouw en ook voor externe opdrachtgevers te leiden heeft hij zich doorontwikkeld tot uitvoerend timmerman, werkvoorbereider, schade-expert en projectleider.

Sander Vrieling

Partner NNbouw / uitvoerder

Met 10 jaar ervaring als beroepsmilitair en bijna net zoveel ervaring in de bouw brengt deze veteraan structuur, discipline en netheid op veel bouwplaatsen van NNbouw. Halverwege 2021 is hij een samenwerking aangegaan met NNbouw om gezamenlijk grotere bouwprojecten sneller en gecoördineerder van sloop tot oplevering tot een gewenst einde te leiden. Hij is de schakel tussen projectplan en de uitvoering en daarom is hij met zijn bedrijf Vrieling bouw een gewaardeerd partner van NNbouw.

Storm van der Werff

Timmerman / Interieurbouwer

Als interieurbouwer en timmerman werkt Storm mee aan de constructie van de fundering tot aan de afwerking van de boekenkast. Geen fase in het bouwproject is voor Storm onbekend. Maatwerk is zijn passie en dat kun je terugzien in de precisie van zijn werk.

Sten Hoekstra

Installateur

Na jaren ervaring bij Mebatherm werd het tijd voor een volgende stap en is Sten begonnen als ZZP installateur. Sten is ondertussen onmisbaar geworden op een bouwplaats van NNbouw en een gewaardeerd teamlid. Hij staat op elk moment van de dag klaar en is ook in te schakelen voor spoedreparaties aangaande installatiewerk.

Roy van Zanten

Eigenaar GeWoon begeleiding / Mascotte en sponsor

Één van onze vaste klanten en vriend van NNbouw. Hij is met regelmaat te vinden bij één van zijn bouwprojecten uitgevoerd door NNbouw en brengt dan altijd gezelligheid. Ook is Roy er niet vies van om de handen uit de mouwen te steken, even een balkje zagen en ergens een likje verf aanbrengen. Altijd een plezier om voor deze man en zijn bedrijf opdrachten uit te voeren.

Partners van NN Bouw