Diensten

Dit is wat we doen.

Verbouw

Door uw woning te verbouwen kunt u uw woning of bedrijfspand in volledigheid naar eigen wens laten maken. Er zijn veel mogelijkheden met bestaande bouw. Wij denken graag met u mee en met onze ervaring bespreken we graag met u wat de mogelijkheden zijn bij een verbouwing. In onze optiek is het belangrijkste onderdeel van een verbouwing om een goed plan te maken en de juiste voorbereidingen te treffen. Verbouwen is tevens dé kans om je huis te verduurzamen.

Nieuwbouw

In samenwerking met bouwkundig- en interieurontwerp adviesbureau Designis zijn de voorbereidingen in volle gang om in 2022 een patiowoning te realiseren in het onderwater loopgebied Lievingerveld. Bij NNbouw geloven wij in duurzaam bouwen en daarom slaan wij een nieuwe weg in om met prefab houtskelet te bouwen. De gekozen materialen zijn o.a. Kerta LVL houtconstructie als damp open wandopbouw door inblaas houtvezelisolatie, gevel bekleed met natuurlijke materialen als onbehandeld thermohout en klei gebakken steen strips.

Renovatie

Het laten renoveren van een gebouw of werk of een deel van een gebouw of werk kan een uitdagende opdracht zijn. U wilt immers dat het bestaande gebouw of werk weer bruikbaar wordt met de hedendaagse geldende veiligheidseisen en gebruikers standaard, maar met de oude karakteristieke esthetische uitstraling. Tevens kan de moderne vraagstelling inzake het gebruik van een gebouw veranderen. Wij kunnen voor u bij een renovatie in volledigheid de oude glorie herstellen of de karakteristieke eigenschappen combineren met moderne vernieuwingen. Wij denken hierin met u mee en onderzoeken graag voor u de mogelijkheden. Dus bent u op zoek naar een professionele, ervaren en betrouwbare aannemer voor uw renovatie werkzaamheden? NNbouw is hét bedrijf voor u om uw gebouw of werk te laten renoveren.

Onderzoek en advies

Door onze opgedane ervaringen voor onze opdrachtgevers hebben wij verscheidene soorten onderzoek uitgevoerd daarnaast beheren wij een uitgebreide kennis van het bouwbesluit, de Wabo en de omgevingswet waarmee wij vakkundige inspecties, keuringen en adviezen kunnen aanbieden. In sommige gevallen is het gewenst om direct een kostenraming te ontvangen. Deze kunnen wij voor u opstellen en bij overeenstemming tevens uitvoeren.

Schade herstel

Het is een gegeven dat gebouwen en werken in de loop der jaren schade (kunnen) oplopen. De wijze van hoe deze schade ontstaat kan sterk variëren, zo zijn er in regio (oost-)Groningen de bekende omgevingsinvloeden van kracht door bodem bewegingen. Ook kan het wonen naast water-, spoor en autowegen van invloed zijn op uw woning.

Interieur

Het team van NNbouw zet zich in om voor u het gewenste interieur te bouwen. Met behulp van ons netwerk en behulp van onze interne kwaliteiten zorgen wij voor een gewenst resultaat. Wij hebben verschillende (computergestuurde) machines tot onze beschikking waarmee wij met uiterste precisie uw interieur kunnen vervaardigen. Onze interieur projecten variëren van groot naar klein. Wij kunnen uw restaurant in volledigheid inrichten maar het is ook mogelijk om enkel een op maat gemaakte kledingkast door ons te laten maken.

Onderhoud

Heeft u één of meerdere panden in het beheer en wilt u hier onderhoud aan laten verrichten, dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn inzetbaar voor preventief onderhoud maar ook wanneer er achterstallig onderhoud is ontstaan. Wij raden u altijd aan om preventief onderhoud uit te laten voeren. Door middel van regelmatig onderhoud van bijvoorbeeld uw dak en dakgoten of het schilderen van uw kozijnen zijn de kosten vaak lager dan de kosten die voortvloeien uit achterstallig onderhoud. Wij kunnen u tevens in overleg een meerjaren onderhoudsplan aanleveren. Zo blijft uw gebouw of werk gezond, veilig en waardevast. En op deze wijze voorkom je onverwachte hoge kosten. Maar hoe komt u erachter dat uw gebouw of werk aan onderhoud toe is? Wij helpen u hier graag bij!

Tuin

Is de tuin aan een volledige nieuwe inrichting toe of wilt u een tuinhuis, outdoor office of een schuur laten bouwen dan kunnen wij u hiermee van dienst zijn. Vanaf het grondwerk met bestrating tot de afwerking van het dak van uw nieuwe schuur, wij kunnen u volledig ontzorgen. Ook als u een tuinstylist of hovenier nodig bent voor de plantage in uw tuin kunnen wij u met de juiste mensen in contact brengen of het volledige pakket uit handen nemen. Dus ook als u nog niet zeker bent wat u precies wil met uw tuin komen wij graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.