Renovatie

Terug naar originele staat.

uw pand laten renoveren

Het laten renoveren van een pand of een deel van een pand kan een uitdagende klus zijn. U wilt immers wel dat het na renovatie ook minstens zo mooi als origineel is. Gelukkig hebben wij veel ervaring met renovaties en worden hij erg blij van het herstellen van oude glorie. Renovatie is een erg breed begrip. Diensten die bij NN Bouw onder renovatie vallen zijn onderanderen; metselwerk herstellen, kozijnen vervangen, dakreparaties en betegelen.
Een grote en belangrijke trend is natuurlijk verduurzamen. Verduurzamen heeft veel voordelen. Zo dalen uw maandlasten door zelf energie op te wekken of minder te stoken. Door goede isolatie aan te brengen word het wooncomfort ook vergroot. 's zomers word het minder snel warm in huis, en 's winters hoeft de kachel geen overuren te draaien.

Voor jonge en oude panden

Renovatie is toepasbaar op zowel jonge als oude panden. Waar het bij jongere panden vaak gaat om het plaatsen van badkamers, keukens en vloerverwarming kunnen we vaak bij oudere panden grondigere werkzaamheden uitvoeren.